Ook dit jaar zijn we weer van start gegaan met het verzorgen van speltrainingen voor de Mini’s en de Kleine Kern.
Dit jaar met maar liefst vier groepen!

Eind november, begin decembervonden de eerste speltrainingen plaats.
De kinderen waren erg enthousiast, net als wij! Zie hier een kleine indruk van hoe de avonden zijn verlopen: Eind van dit jaar willen we weer starten met nieuwe speltrainingen! In bijgaand document kun je zien hoe dat in elkaar zit en hoe je je kunt opgeven.
Download hier het document.


Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst! In januari 2015 legde Toneelgroep "De Kern" de rode loper uit voor de eerste speltrainingen van de "De Kleine Kern". We zijn van start gegaan met een aantal speltrainingen voor de jeugd.

De "Mini's" bestaan uit kinderen van 4 t/m 9 jaar en worden begeleid door een van onze eigen leden, Janice Bongers. Zij maken op een leuke en speelse manier kennis met toneel en theater.

De groep van 10 t/m 15 jaar "De Kleine Kern", heeft 6 speltrainingen van Anita van Esch. Anita heeft al eerder gewerkt met "De Kern" en dit heeft toen ook veel moois opgeleverd, zoals de producties "Lang en Gelukkig", "Hans en Grietje" en "Repelsteeltje". Een erg enthousiaste groep van 22 kinderen, waarbij het speciaal is om te zien hoe zij er volledig en vol overgave voor gaan. 

Hieronder zie je een aantal foto's van de opening en repetities van "De Kleine Kern":