Selecteer een pagina

De Kleine Kern

Toneelgroep De Kern bestaat bestaat natuurlijk niet alleen uit volwassenen. Ook de jeugd komt aan bod. We bieden voor hen speltrainingen en proberen elke twee jaar een productie te spelen. In het voorjaar van 2021 staat er weer een reeks voorstellingen op de planning. Maar welk stuk dat gaat worden, blijft nog even een verrassing.

De mini’s

Voor de allerkleinsten in de leeftijd van 4 t/m 8 jaar verzorgen wij elk jaar maandelijks één speltraining. In totaal zijn dat zeven speltrainingen in het jaar. In die zeven speltrainingen proberen wij onze deelnemers spelenderwijs de beginselen van het toneelspelen te leren. We leggen de nadruk vooral op jezelf presenteren, gevoel van vrijheid ontwikkelen en samenwerken. We bieden speloefeningen op een laagdrempelige manier aan, zodat iedereen gemakkelijk aan kan sluiten. Wil je graag met toneel en theater aan de slag? De speltrainingen starten jaarlijks in oktober.

De Kleine Kern

Voor de Kleine Kern (9 t/m 12 jaar) verzorgen wij elk jaar maandelijks één speltraining. In totaal zijn dat zeven speltrainingen in het jaar. In die speltrainingen bieden wij de deelnemers uitdagende toneelactiviteiten aan die iets vragen van hun spelinzicht, creativiteit en samenwerking. We richten ons vooral op drama en theater en gaan aan de slag met o.a. improviseren, mis-en-scène en basistechnieken die nodig zijn voor toneelspel. Wil je graag met toneel en theater aan de slag? De speltrainingen starten jaarlijks in oktober.

 

De Junior Kern

Voor de Junior Kern (12 t/m 18 jaar) verzorgen wij elk jaar maandelijks één speltraining. In totaal zijn dat zeven speltrainingen in het jaar. In die zeven speltrainingen bieden wij onze deelnemers uitdagende toneelactiviteiten aan die iets vragen van hun spelinzicht, creativiteit en samenwerking. We richten ons vooral op drama en theater en gaan aan de slag met o.a. improviseren, mis-en-scène en theater technieken die nodig zijn voor het toneelspel. Wil je graag met toneel en theater aan de slag? De speltrainingen starten jaarlijks in oktober.

 

Lid worden

Wil je lid worden van de Kleine Kern? Stuur dan een e-mail naar info@toneelgroepdekern.nl. Bij een aanmelding als nieuwe speler wordt altijd gekeken naar leeftijd en ervaring.