Familievoorstellingen

Jaarlijks spektakel

Voor vele bezoekers zijn de jaarlijkse zomerproducties een terugkerend uitje voor het hele gezin. De volwassen groep van de Kern voert elke zomer een grootse familievoorstelling op, net voordat de zomervakantie begint voor de basisscholen.

Onze zomerproducties kenmerken zich door enorme decors, prachtige kostuums en heel veel humor. De voorstellingen zitten vol met leuke liedjes, aanstekelijke dansjes en grappige personages. We werken elk jaar hard om opnieuw een adembenemende productie neer te zetten in ons openluchttheater. Je raakt nog lang niet uitgesproken…

Het speelveld ligt in de zon en de tribune in de schaduw van de eikenbomen. Het wordt gegarandeerd genieten!

Roodkapje (zomer 2024)

In een dorpje hier ver vandaan gebeurt er … eigenlijk niks. Elke dag is hetzelfde en zo hebben de inwoners dat het liefst. Behalve Roodkapje, want die houdt juist van avontuur! Op een dag gaat ze op weg naar haar oma, diep in het bos. Onderweg komt ze allerlei rare figuren tegen, waaronder een groepje wolven. Daar is ze niet bang voor, want deze wolven moeten nog hééél veel leren om echte wolven te zijn. Benieuwd naar alle andere knotsgekke personages?

In deze nieuwe familievoorstelling vol humor, zang en dans draaide alles om vriendschap en het maken van eigen keuzes. Wij vonden het een onvergetelijk avontuur!

Gaat je theaterhart sneller kloppen? Of steek je liever je handen uit de mouwen als vrijwilliger voor of tijdens onze voorstellingen? We staan continu open voor nieuwe leden en vrijwilligers voor onze theatervereniging. Interesse of benieuwd naar de mogelijkheden?