Veelgestelde vragen

Tickets bestellen

Je bestelt je tickets eenvoudig via hier. Kies een voorstellingsdatum en het aantal tickets. Vul jouw gegevens in, reken af en klaar!

Liever fysieke tickets kopen en contant afrekenen? Dat kan bij Pedicure Désiré (Oude Kluis 33 in Handel).

Je betaalt eenvoudig via iDeal (online internetbankieren). Het is niet mogelijk om te betalen met creditcard, AfterPay of andere betaalmethoden.

Koop je fysieke tickets bij Pedicure Désiré (Oude Kluis 33 in Handel)? Dan betaal je contant.

Nee, dat is niet mogelijk. Bij onze voorstellingen geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Gelukkig zit je nergens ‘ongelukkig’ op de tribune. Heb je echt een specifieke voorkeur? Zorg dan dat je op tijd aanwezig bent. Rolstoelplaatsen worden door de organisatie toegewezen en dienen vooraf via ‘contact’ te worden gemeld.

Ja, om de voorstelling bij te wonen heeft iedereen een ticket nodig, ongeacht leeftijd. Ook kinderen die eventueel op schoot worden genomen, dienen in het bezit te zijn van een eigen ticket. We raden af om met baby’s of hele jonge kinderen naar de voorstelling te komen.

Nee, je ontvangt jouw online ticket(s) via mail. Je kunt bestelde tickets opnieuw downloaden via je online omgeving. Deze vind je in je mail en hier.

Bij Pedicure Désiré (Oude Kluis 33) kun je ook tickets kopen. Je krijgt dan fysieke tickets mee.

Dat kan alleen als een voorstelling niet is uitverkocht. Als je online geen tickets meer kunt bestellen voor de voorstelling, zijn er ook geen tickets meer beschikbaar aan de kassa.

We willen graag iedereen een kans geven om de voorstelling bij te wonen. Daarom hebben we besloten geen reserveringen meer aan te nemen. Je bestelt tickets eenvoudig online.

Als tickets worden gedeeld met bijvoorbeeld vrienden of familie, voorkomen we met een “shared” of “gedeeld” sticker over de barcode dat iemand bij de kaartcontrole per ongeluk het ticket scant. Om de sticker weer van het ticket af te krijgen, moet het delen van tickets ongedaan worden gemaakt. Dit gaat op de volgende manier:

  • Via de mail heb je een bevestiging gekregen van de aankoop van de tickets. In deze mail klik je op de knop om je tickets opnieuw te downloaden.
  • De ticketshop opent nu, waar verschillende opties zijn te zien. Kies hier voor ‘Deel tickets’.
  • Op deze pagina zie je welke tickets zijn gedeeld onder het kopje ‘Gedeeld’. Klik hier op de gedeelde link.
  • Onderin het scherm is er de optie om de gedeelde link in te trekken. Klik hierop en trek de gedeelde link in.
  • Als je de tickets nu opnieuw downloadt, is de “shared” of “gedeeld” sticker verdwenen van de barcode en kan deze bij kaartcontrole worden gescand!

Je kunt via ons bestelsysteem maximaal 20 tickets kopen. Groepen van meer dan 20 personen kunnen contact met ons opnemen via het contactformulier.

Het is niet mogelijk om reeds bestelde tickets te wijzigen of te annuleren. Omdat tickets niet op naam staan, is het wel mogelijk om deze weg te geven aan een ander.

Onze voorstellingen

De Kern staat bekend om het opvoeren van echte familievoorstellingen! Voor kinderen jonger dan 4 jaar zijn de voorstellingen vaak minder goed te begrijpen en duren deze te lang. Ook raden we het af om baby’s mee te nemen naar de voorstelling.

Zowel “De Kleine Zeemeermin” als “Roodkapje” duren ongeveer 2 uur. Dit is exclusief pauzetijd.

Ja, ongeveer halverwege onze voorstellingen wordt een pauze ingelast en kan er op het horecaplein eten en drinken worden genuttigd.

We openen een half uur vóór aanvang van de voorstelling onze theaterpoort. Vanaf dan mogen gasten plaatsnemen op de tribune en hun felbegeerde zitplek claimen. Heb je een voorkeur voor een specifieke zitplek? Zorg dan dat je op tijd aanwezig bent. We reserveren geen zitplekken, m.u.v. rolstoelplekken.

Je kunt op ons horecaplein en aan de kassa zowel contant als met PIN betalen.

Het is niet toegestaan om op professionele wijze (middels professionele apparatuur) foto’s of video’s te maken van onze voorstellingen. Het gebruik van consumentenelektronica (smartphone, fotocamera, etc.) is toegestaan, mits er geen gebruik wordt gemaakt van geluid of flits.

Nee, het is niet toegestaan om een paraplu te gebruiken op de tribune van het openluchttheater i.v.m. het gezichtsveld van andere bezoekers. Bij twijfelachtig weer raden we aan om regenkleding mee te nemen. Bij harde regen worden poncho’s uitgedeeld. Het is voor bezoekers niet toegestaan het speelveld te betreden i.v.m. de veiligheid van hen en onze spelers.

We bidden jaarlijks tot de weergoden, maar feit blijft dat we in een openluchttheater spelen. Dat brengt risico’s met zich mee, voornamelijk m.b.t. het weer. Als tot overmaat van ramp de voorstelling wordt afgelast voordat deze überhaupt van start is gegaan, heb je recht op volledige restitutie van je aankoopbedrag. Neem hiervoor contact op. Als de voorstelling wordt afgelast terwijl deze nog bezig is, heb je geen recht op restitutie. Dit is nog nooit voorgevallen. Bij harde regen leggen we de voorstelling even stil en wachten we op droogte.

Er zijn vlak vóór, tijdens en na de voorstelling hulpverleners aanwezig met de juiste medische certificaten. Zij kunnen eerste hulp verlenen bij ongevallen. We hanteren zitplaatsen en houden gangpaden vrij in geval van evacuatie. Er is in en rondom het theater (on)zichtbare beveiliging. Het is voor bezoekers niet toegestaan het speelveld te betreden i.v.m. hun eigen veiligheid en die van onze spelers.

Toegankelijkheid

Je kunt de auto parkeren in het centrum van Handel, bijvoorbeeld bij de kerk of in de Onze Lieve Vrouwestraat. Parkeren kan ook bij het voetbalveld. Om de weg voor hulpdiensten vrij te houden, sluiten we de toegangsweg naar het theater voor auto’s af.

Jazeker! Deze kun je kwijt in de fietsenstalling die is geplaatst bij de ingang van het pad naar het theater. Je fiets hier stallen is op eigen risico. Er is geen beveiliging of bewaking.

Ja, tijdens de voorstellingen worden hiervoor specifieke plekken gereserveerd. Deze plekken dien je aan te vragen via het contactformulier. Het kopen van een ticket is vereist, voor zowel de rolstoelgebruiker als een eventuele begeleider.